Nieuwe Combibus

Nieuwe bus voor Stichting Combibus in Bloemencorso

Op zaterdag 22 september 2018 is de nieuwe Combibus gepresenteerd in de bloemencorso.

 Nieuwe bus voor Stichting Combibus

Op maandag 24 september was het zover. Burgemeester Marina van der Velde-Menting overhandigde de sleutel van een gloednieuwe Combibus aan Ben Hoogenboom, een van de vrijwilliger chauffeurs bij Stichting Combibus. Deze nieuwe Combibus is de vierde bus die in het 20-jarige bestaan van de stichting ingezet wordt om senioren in Kaag en Braassem West een vervoersoplossing van deur tot deur te bieden en om maaltijden te bezorgen van Tafeltje Dekje.

De Combibus, die tijdens het jeugdbloemencorso in Roelofarendsveen op zaterdag 22 september jl. al gepresenteerd werd aan de inwoners, wordt in de volksmond ook wel de Univé-bus genoemd. De bus dankt die naam aan de hoofdsponsor verzekeraar Univé die het werk van de stichting Combibus jaarlijks ondersteund. Voor de aanschaf van de bus kon Stichting Combibus dit jaar ook rekenen op sponsorbijdragen van Mooren Auto en Rabobank Groene Hart Noord.

Nadat burgemeester Marina van der Velde-Menting de sleutel overhandigd had, verzocht zij de aanwezige vrijwilligers vooral voor zichzelf te applaudisseren. Daarmee onderstreepte zij haar waardering voor de betrokkenheid en inzet van alle Combibus vrijwilligers en voor het goede werk dat zij gezamenlijk verrichten voor met name de oudere inwoners van gemeente Kaag en Braassem. De feestelijke bijeenkomst werd daarna afgesloten met koffie, gebak en – uiteraard – met een nadere inspectie van de prachtige, nieuwe Combibus.

Mensen die gebruik willen maken van de diensten van de Combibus kunnen zich aanmelden via de Infolijn Kaag en Braassem: ma.-vr. van 9.00 tot 11.00 uur Tel. 071 – 3317967.