Activiteiten H/W

Recreatieve activiteiten maak uw keuze

Bingo

Bloemschikken

Kleine uitjes

Koffie inloopochtenden

Najaarsbijeenkomst

Prijsklaverjassen

Rolstoel 4 daagse

Toneelvoorstelling(en)

Uitgaansdag

Zomerpalet

 

 

Bingo

Woensdag 19 december Kerstbingo aanvang 15.00 uur

 

 

Bloemschikken in De Stal
Na 2 maanden winter en rust gaan we op vrijdag 29 maart beginnen met een voorjaarsstukje. ‘s Ochtends van 9.30 tot 11.30 uur en ‘s middags van 14.00 tot 16.00 uur. Beide keren kunnen er 10 personen meedoen.
Vooral een tangetje en mesje en soms een schaaltje of potje meebrengen . Dit laatste hoort u bij de aanmelding. Kosten, ondanks dat de bloemen duur zijn, nog steeds € 7,50. Uiterlijk een week van te voren opgeven bij Tiny Schuijt, telefoon 071 5018163 en graag uw voorkeur aangeven voor de ochtend of de middag.

 

Kleine uitjes
We gaan op stap met de eigen auto of fiets, het is een actie door senioren voor senioren uit Hoogmade en Woubrugge. Vertrek is in principe vanaf de Batehof in Woubrugge en het Plein in Hoogmade. Bij aanmelding kunt u ook nog aangeven of u eventueel zelf wilt rijden met de auto en mensen mee kunt nemen. De kilometers worden vergoed.
Opgeven en dan ook betalen kan in :
Woubrugge: Tonnie Pell tel. 0172 518783
Hoogmade: Riekie Brunt tel. tel. 071 5018138

Korte uitjes door Stiwo H-W in de maanden  november tot april

  1. Louwman museum in Den Haag op 24 januari
  2. Ola-la chocola in Leiden op donderdag 21 februari (workshop chocola maken)
  3. Goden van Egypte in Leiden op 7 maart (Rijks Museum van Oudheden)
  4. Dagje Den Haag Rembrandt en het Mauritshuis in april of mei

 

Koffie inloopochtenden …! (en al dan niet aansluitend warm eten?)
Op de eerste donderdag van de maand kan elke 65+-er gezellig van koffie met TAART komen genieten in Zorgcentrum Woudsoord. Wij zorgen voor al dat lekkers en de gasten zorgen voor de gezellige gesprekken en ondertussen kunnen we ook nog eens genieten van en liefst ook bij mooi weer in de prachtige tuin en de langsvarende schepen. Het zijn inloopochtenden en wij zijn er tussen 10.00 en 11.30 uur. De kosten bedragen slechts € 2.00. Kom eens langs!
Daarnaast is het mogelijk om in Woudsoord te blijven hangen en voor €6,95 gezellig mee te eten met de warme maaltijd die vanaf 12.00 uur daar wordt geserveerd. Opgeven is niet nodig, maar wel als men met een grotere groep zou willen blijven hangen.
Overigens is deze mogelijkheid om warm te eten tussen de middag altijd aanwezig, dus als je eens geen zin hebt om zelf te koken en tussen de middag wel warm wilt eten, is dit de gelegenheid!

 

Najaarsbijeenkomst
Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari. De eerste open tafel van 2019 is onze traditionele stamppottenmaaltijd. Komt allen en vier met ons het nieuwe jaar.

Opgeven 6 dagen tevoren bij Tonnie Pell. tel. 0172-518783

 

Prijsklaverjassen
Wie wil klaverjassen komt bij ons goed aan zijn trekken. In Woubrugge klaverjassen we minder omdat we ook een bingo doen en omdat iedereen ook op alle momenten in Hoogmade terecht kan. Net zoals iedereen uit Hoogmade ook in Woubrugge kan komen!
In Woubrugge klaverjassen we op donderdag 6 december en op 17 januari en 21 maart, aanvang 14.15 uur.
In Hoogmade klaverjassen we op donderdag 27 december en op 14 februari aanvang 14.00 uur.

De data voor het najaar worden later bekend gemaakt en zullen dan hier opgenomen worden.
Iedereen van 65+ kan gewoon binnen lopen en mee gaan doen. Onze vrijwilligers zorgen voor leuke prijsjes en voor de inwendige mens. Deelname is in principe gratis, er staat een busje/fooienpot; alleen tijdens het Zomerpalet kost het per keer € 5.00 en is opgave vooraf noodzaak, zie   http://swo-kaagenbraassem.nl/zomerpalet/ op de homepagina voor het hele programma en alle info.

 

Rolstoel 4 daagse

 

Toneelvoorstelling(en)
In voor – en najaar zijn er toneelvoorstellingen op zaterdagmiddag speciaal voor onze senioren zowel uit Woubrugge als uit Hoogmade.
Op zaterdag 24 november is er in Hoogmade een toneelvoorstelling door toneelvereniging Zolderkolder : De familie Bruinsma in de bocht.  Dit humoristische stuk begint om 14 uur in de Schuur.

Klucht door WAT in Aspergehof Noordam op zaterdag 30 maart aanvang 14.00 uur

Uitgaansdag
1xp/jaar organiseren we een uitgaansdag voor alle senioren uit Hoogmade en Woubrugge.  nadere info volgt z.s.m.

Zomerpalet (in de zomervakantie)
Klik hier voor het totale programma.