Home > STIWO Leimuiden – Rijnsaterwoude > Tafeltje dekje

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje Leimuiden/Rijnsaterwoude

Voor inlichtingen of aanvragen voor TDJ:
telefoon 0172 508065 van maandag t/m vrijdag van 09.00-10.00 uur. Daarna kan worden ingesproken via het antwoordapparaat.

Sinds 1992 bestaat in Leimuiden/Rijnsaterwoude/Bilderdam een door de gemeente gesubsidieerde mogelijkheid om warme maaltijden thuis bezorgd te krijgen via Tafeltje dekje. Dit is een  onderdeel van de Stichting Welzijn Ouderen L/R/B.

Deze voorziening is voor ouderen, zieken en gehandicapten die niet in staat zijn zelf (tijdelijk) hun maaltijd te verzorgen. De maaltijden worden bereid Apetito. Zes dagen per week kan er gebruik gemaakt worden van deze voorziening, t.w. van zondag t/m vrijdag. Tussen 12.00-13.00 uur wordt er dan een verse warme maaltijd in een warmhoud box door vrijwilligers bij gebruikers thuis gebracht. Ook kunnen er snel terug gekoelde maaltijden worden geleverd zodat er ‘s avonds warm gegeten kan worden. Deze maaltijden moeten dan in de magnetron opgewarmd worden.

De maaltijden kosten m.i.v. 1 januari 2024 € 8,94  per persoon. U krijgt hiervoor een maaltijd bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ook tijdens feestdagen worden er maaltijden bezorgd.
Krijgt u een gast dan kan er een extra maaltijd bezorgd worden. Zijn er bepaalde wensen bv. dieetmaaltijden en/of gemalen voeding, dan kan dat kenbaar gemaakt worden.

Zijn de kosten een probleem, neem dan contact op met tel. 1400172 en vraag naar Kaag en Braassem. Dan kan worden bekeken of u voor bijzondere bijstand in aanmerking kan komen.