Activiteiten H/W

Recreatieve activiteiten maak uw keuze

Bingo

Bloemschikken

Kleine uitjes

Koffie inloopochtenden

Najaarsbijeenkomst

Prijsklaverjassen

Rolstoel 3 daagse

Toneelvoorstelling(en)

Uitgaansdag

Zomerpalet

 

 

Bingo

De volgende bingo wordt op donderdag 3 oktober gehouden

 


Bloemschikken in De Stal
vrijdag 20 september gaan we weer beginnen. Er zijn wat plaatsen vrij. ‘s Ochtends van 9.30 tot 11.30 uur en ‘s middags van 14.00 tot 16.00 uur. Beide keren kunnen er 10 personen meedoen.
Vooral een tangetje en mesje en soms een schaaltje of potje meebrengen . Dit laatste hoort u bij de aanmelding. Kosten, ondanks dat de bloemen duur zijn € 10.00. Uiterlijk een week van te voren opgeven bij Tiny Schuijt, telefoon 071 5018163 en graag uw voorkeur aangeven voor de ochtend of de middag.

 

Kleine uitjes
We gaan op stap met de eigen auto of fiets, het is een actie door senioren voor senioren uit Hoogmade en Woubrugge. Vertrek is in principe vanaf de Batehof in Woubrugge en het Plein in Hoogmade. Bij aanmelding kunt u ook nog aangeven of u eventueel zelf wilt rijden met de auto en mensen mee kunt nemen. De kilometers worden vergoed.
Opgeven en dan ook betalen kan in :
Woubrugge: Annemarie Hoogenboom tel. 0172-518814
Hoogmade: Riekie Brunt tel. 071 5018138

Korte uitjes door Stiwo H-W in de maanden  oktober/november

  1. Hortus Botanicus in Leiden op 1 oktober
  2. Pannenkoeken eten op 29 november

 

1 oktober HortusBotanicus
Deze prachtige tuin, kassen, serres en de sterrenwacht verdienen het om door ons bezocht te worden.
Bovendien kun je dan ook heerlijk genieten van een kopje koffie of thee. Omdat parkeren een dure grap is gaan we lekker met de bus. Vertrek rond 10 uur uit Woubrugge en kort daarna in Hoogmade instappen in lijn 182!

De kosten zijn: de bus+toegang+eventuele consumpties. Toegang € 7,50 (met museumjaarkaart gratis)

opgeven bij Annemarie Hoogenboom, van Eeghenstraat 26 Woubrugge en Riekie Brunt te Hoogmade.

29 November Pannenkoeken.

We verzamelen om 12.00 uur bij de pannenkoekenboerderij in Leiderdorp. Daar wordt een keuze gemaakt uit ruim 100 pannenkoeken.

Kosten: Hangt af van je keuze. De STIWO biedt je een drankje aan.

Opgeven bij Annemarie Hoogenboom of Riekie Brunt.

Gezellige middagen in eigen dorp

Het museum komt naar je toe op 5 november in Woudsoord en 17 december in de STAl (Hoogmade).          Aanvang steeds 14.30 uur tot ongeveer 16.30 uur

Museum van Hemessen heeft aangeboden om in het eigen dorp verhalen te horen en informatie te krijgen en bekijken.

Onder het genot van koffie of thee en wat lekkers kan iedereen genieten van die goeie oude tijd en herinneringen ophalen. Mocht U thuis nog iets hebben waarvan U denkt dat het leuk of interessant is, neem het dan vooral mee.

 

Koffie inloopochtenden …! (en al dan niet aansluitend warm eten?)
Op de derde donderdag van de maand kan elke 65+-er gezellig van koffie met TAART komen genieten in Zorgcentrum Woudsoord. Wij zorgen voor al dat lekkers en de gasten zorgen voor de gezellige gesprekken en ondertussen kunnen we ook nog eens genieten van en liefst ook bij mooi weer in de prachtige tuin en de langsvarende schepen. Het zijn inloopochtenden en wij zijn er tussen 10.00 en 11.30 uur. De kosten bedragen slechts € 2.00. Kom eens langs!
Daarnaast is het mogelijk om in Woudsoord te blijven hangen en voor €6,95 gezellig mee te eten met de warme maaltijd die vanaf 12.00 uur daar wordt geserveerd. Opgeven is niet nodig, maar wel als men met een grotere groep zou willen blijven hangen.
Overigens is deze mogelijkheid om warm te eten tussen de middag altijd aanwezig, dus als je eens geen zin hebt om zelf te koken en tussen de middag wel warm wilt eten, is dit de gelegenheid!

 

Najaarsbijeenkomst
Op 24 oktober is er een gezellige najaarsbijeenkomst voor zowel de ouderen uit Hoogmade-Woubrugge als Leimuiden-Rijnsaterwoude m.m.v. theatergroep A3.                                         Aanvang 14.00 uur in Die Twee in Woubrugge

 

Prijsklaverjassen
Wie wil klaverjassen komt bij ons goed aan zijn trekken. In Woubrugge klaverjassen we minder omdat we ook een bingo doen en omdat iedereen ook op alle momenten in Hoogmade terecht kan. Net zoals iedereen uit Hoogmade ook in Woubrugge kan komen!
In Woubrugge klaverjassen we op donderdag  14 november, aanvang 14.15 uur.
In Hoogmade klaverjassen we op donderdag  31 oktober aanvang 14.00 uur.

Iedereen van 65+ kan gewoon binnen lopen en mee gaan doen. Onze vrijwilligers zorgen voor leuke prijsjes en voor de inwendige mens. Deelname is in principe gratis, er staat een busje/fooienpot; alleen tijdens het Zomerpalet kost het per keer € 5.00 en is opgave vooraf noodzaak, zie   https://swo-kaagenbraassem.nl/zomerpalet/ op de homepagina voor het hele programma en alle info.

 

Toneelvoorstelling(en)

16 november Klucht door WAT in Aspergehof Noordam te Woubrugge.
23 november  toneelvoorstelling op zaterdagmiddag speciaal voor onze senioren zowel uit Woubrugge als uit Hoogmade.  Laatbloeier op vrijersvoeten door ZOLDERKOLDER in de schuur te Hoogmade om 14.00 uur

OPEN TAFEL

Op woensdag 9 oktober en 13 november aanvang 17.30 uur.                                                                                    Aan- en afmelden 6 dagen tevoren bij Joke Bakker tel. 0172-601917

 

 

Uitgaansdag
1xp/jaar organiseren we een uitgaansdag voor alle senioren uit Hoogmade en Woubrugge.  Dit jaar is dat op 17 september.
We gaan naar de  Zaanse Schans.

Zomerpalet (in de zomervakantie)
Klik hier voor het totale programma.