Activiteiten H/W

Recreatieve activiteiten maak uw keuze

Bingo

Bloemschikken

Kleine uitjes

Koffie inloopochtenden

Najaarsbijeenkomst

Prijsklaverjassen

Rolstoel 3 daagse

Toneelvoorstelling(en)

Uitgaansdag

Zomerpalet

 

 

Bingo

De volgende bingo wordt na de zomer gehouden

 


Bloemschikken in De Stal
vrijdag 26 april, 17 mei en 21 juni . ‘s Ochtends van 9.30 tot 11.30 uur en ‘s middags van 14.00 tot 16.00 uur. Beide keren kunnen er 10 personen meedoen.
Vooral een tangetje en mesje en soms een schaaltje of potje meebrengen . Dit laatste hoort u bij de aanmelding. Kosten, ondanks dat de bloemen duur zijn € 8.00. Uiterlijk een week van te voren opgeven bij Tiny Schuijt, telefoon 071 5018163 en graag uw voorkeur aangeven voor de ochtend of de middag.

 

Kleine uitjes
We gaan op stap met de eigen auto of fiets, het is een actie door senioren voor senioren uit Hoogmade en Woubrugge. Vertrek is in principe vanaf de Batehof in Woubrugge en het Plein in Hoogmade. Bij aanmelding kunt u ook nog aangeven of u eventueel zelf wilt rijden met de auto en mensen mee kunt nemen. De kilometers worden vergoed.
Opgeven en dan ook betalen kan in :
Woubrugge: Tonnie Pell tel. 0172 518783
Hoogmade: Riekie Brunt tel. tel. 071 5018138

Korte uitjes door Stiwo H-W in de maanden  april t/m juni

  1. modeshow op 2 mei
  2. Rembrandt en het Mauritshuis
  3. strand op 20 juni

 

2 mei: Modeshow met van alles!
We gaan met een gewone grote bus: dus geen eigen chauffeurs nodig!
Via RAveen gaan we naar Boskoop: daar krijgen we koffie met heerlijk gebak en dan een modeshow van goede en eigentijdse mode. Aansluitend een leuke lunch.
Daarna (opgesplitst in 2 groepen die wisselen) een Bingo met leuke prijsjes en de mogelijkheid om eventueel iets te kopen. Ter afronding een feestelijke afsluiting met een advocaatje slagroom en dan weer naar huis! Tegen ongeveer 15.45/16 uur zijn we dan weer terug.
Vertrek 9.30 uur Woubrugge Bushalte Kerkweg en 9.40 uur bij de bushalte in de Kerkstraat.
Dit alles voor €15; opgeven uiterlijk 25 april en let op: hier geldt wel : vol is vol!

6 juni Naar Den Haag Rembrandt en Mauritshuis

Vertrek om 10.00 uur vanaf het Batehof en het plein naar een transferium en dan met openbaar vervoer verder.

Kosten €7,50 voor de reis en de koffie. Museumjaarkaart is geldig, anders is de toegang nog eens  € 15,50. Thuiskomst tussen 16.00 en 17.00 uur. Opgeven uiterlijk 1 juni.

20 juni: Naar het strand
We zoeken de zee en het strand op. Voor wie kan een klein wandelingetje door de duinen en ondertussen gaan we allemaal genieten, ook bij evt. minder mooi weer. Neem gewoon je eigen lunch mee of bestel die in een strandtent! De auto kan tot bijna voor de deur dus dat zal geen belemmering zijn. Zeelucht is goed voor iedereen en ruikt zo lekker!
De STIWO biedt je koffie aan en het vervoer en dat voor € 6,00.
Vertrek Hoogmade 10 uur op het Plein en in Woubrugge ook 10 uur bij de Batehof.
Opgeven uiterlijk 15 juni

 

Koffie inloopochtenden …! (en al dan niet aansluitend warm eten?)
Op de eerste donderdag van de maand kan elke 65+-er gezellig van koffie met TAART komen genieten in Zorgcentrum Woudsoord. Wij zorgen voor al dat lekkers en de gasten zorgen voor de gezellige gesprekken en ondertussen kunnen we ook nog eens genieten van en liefst ook bij mooi weer in de prachtige tuin en de langsvarende schepen. Het zijn inloopochtenden en wij zijn er tussen 10.00 en 11.30 uur. De kosten bedragen slechts € 2.00. Kom eens langs!
Daarnaast is het mogelijk om in Woudsoord te blijven hangen en voor €6,95 gezellig mee te eten met de warme maaltijd die vanaf 12.00 uur daar wordt geserveerd. Opgeven is niet nodig, maar wel als men met een grotere groep zou willen blijven hangen.
Overigens is deze mogelijkheid om warm te eten tussen de middag altijd aanwezig, dus als je eens geen zin hebt om zelf te koken en tussen de middag wel warm wilt eten, is dit de gelegenheid!

 

Najaarsbijeenkomst
Op 24 oktober is er een gezellige najaarsbijeenkomst voor zowel de ouderen uit Hoogmade-Woubrugge als Leimuiden-Rijnsaterwoude m.m.v. theatergroep A3.                                         Aanvang 14.00 uur in Die Twee in Woubrugge

 

Prijsklaverjassen
Wie wil klaverjassen komt bij ons goed aan zijn trekken. In Woubrugge klaverjassen we minder omdat we ook een bingo doen en omdat iedereen ook op alle momenten in Hoogmade terecht kan. Net zoals iedereen uit Hoogmade ook in Woubrugge kan komen!
In Woubrugge klaverjassen we op donderdag  16 mei, aanvang 14.15 uur.
In Hoogmade klaverjassen we op donderdag  13 juni aanvang 14.00 uur.

De data voor het najaar worden later bekend gemaakt en zullen dan hier opgenomen worden.
Iedereen van 65+ kan gewoon binnen lopen en mee gaan doen. Onze vrijwilligers zorgen voor leuke prijsjes en voor de inwendige mens. Deelname is in principe gratis, er staat een busje/fooienpot; alleen tijdens het Zomerpalet kost het per keer € 5.00 en is opgave vooraf noodzaak, zie   https://swo-kaagenbraassem.nl/zomerpalet/ op de homepagina voor het hele programma en alle info.

 

Rolstoel 3 daagse

Op 17, 19 en 21 juni

Aanmelden tot uiterlijk 1 juni door inleveren inschrijfformulier en betaling van €10,- bij

Cees van Klaveren                                                        tel. 0172-518777

Riekie Brunt                                                                  tel. 071-5018138

Ria Oudshoorn en Ina Slingerland (Woudsoord) tel. 088-2091000

 

Toneelvoorstelling(en)
In voor – en najaar zijn er toneelvoorstellingen op zaterdagmiddag speciaal voor onze senioren zowel uit Woubrugge als uit Hoogmade.

 

Uitgaansdag
1xp/jaar organiseren we een uitgaansdag voor alle senioren uit Hoogmade en Woubrugge.  Dit jaar is dat op 17 september.
We gaan naar de  Zaanse Schans.

Zomerpalet (in de zomervakantie)
Klik hier voor het totale programma.